Σε ένα παιχνίδι που έγινε επειδή έπρεπε να γίνει αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους, ο ΟΦΗ πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Ατρόμητου και όλοι μαζί περιμένουν το τέλος του πρωταθλήματος και την έναρξη των διακοπών.

Οι δύο ομάδες αποφάσισαν να το διασκεδάσουν αφού δεν υπήρχε, όπως προαναφέραμε, το παραμικρό άγχος, με αποτέλεσμα να προσφέρουν θέαμα και μάλιστα από νωρίς: 0-1 στο 8′ με το πλασέ του Ντιουσέ στην αντεπίθεση μετά την πάσα του Ντίκο, 1-1 στο 15′ με πέναλτι του Ρομπάιγ μετά το χέρι του Διαμαντή.

Δυνατό ξεκίνημα, με λίγα λόγια, στο παιχνίδι και ανάλογη ήταν και η συνέχεια, με τους Κρητικούς να παίρνουν ξανά το προβάδισμα στο 26′, όταν ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλο λάθος δίνοντας τη μπάλα στον Μεγιάδο, ο οποίος είπε «ευχαριστώ» γράφοντας το 1-2. Στο 35′, όμως, ήταν η σειρά της ομάδας του Περιστερίου να σκοράρει με λάθος αντιπάλου και συγκεκριμένα με το αυτογκόλ του Βούρου μετά το γύρισμα του Κεχρίντα, για να γίνει έτσι 2-2 το σκορ.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις δεν ήταν τόσο πολλές όσο στο πρώτο, το σκορ όμως άλλαξε ξανά. Και άλλαξε στο 64′, όταν ο Ντίκο με κεφαλιά έκανε το 2-3 μετά τη σέντρα του Λάρσον από δεξιά, με τον ΟΦΗ να έχει στη συνέχεια ευκαιρία και για 4ο γκολ με τους Ντίκο και Λάρσον αλά δεν τα κατάφεραν.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Μαυρομάτης, Χατζηησαΐας, Κεσχρίντα, Έντερ (83′ Οικονομίδης), Αγκιμπού (90′ Κιάρτανσον), Έρλινγκμαρκ (72′ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (72′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (90′ Τζοβάρας).

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον (90′ Μαρινάκης), Θοράρινσον, Βούρος, Διαμάντης, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83′ Περέα), Μπάκιτς (76′ Νέιρα), Φελίπε Λουίς (90′ Γκρόνινγκ), Ντίκο (76′ Μοσκέρα).