Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει δυσκολία στην δημιουργία φάσεων σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή. Οι Κυανέρυθροι είχαν το ίδιο πρόβλημα στο προηγούμενο ματς σύμφωνα με τον Ελληνα τεχνικό. Βλάχος: «Ευχαριστημένοι από τον βαθμό».

Ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά σε εντός έδρας ματς στον πάγκο των Κυανέρυθρων στη νέα του θητεία, τόνισε μετά τον αγώνα: «Ηταν ένα παιχνίδι που δεν μας άφησε ευχαριστημένους. Η ομάδα μου κράτησε καλά τις θέσεις της. Συνεχίστηκε αυτό που είχαμε και στο προηγούμενο ματς. Να δυσκολευόμαστε να δημιουργούμε καταστάσεις για γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε βέβαια να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος όμως αλλάξαμε σχήμα λόγω των τραυματισμών, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει ρώσικη ρουλέτα. Προσπάθεια γίνεται, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή. Χρειάζονται και άλλα πράγματα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα».

Από την πλευρά του ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Βαγγέλης Βλάχος τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τον έναν πόντο που πήρε η ομάδα του: «Σήμερα δεν έγινε από τα καλύτερα παιχνίδια. Ναι μεν υπήρχε διάθεση, αλλά η νευρικότητα και το άγχος των ποδοσφαιριστών εμπόδισαν στο να γίνει ένα καλό ματς. Βέβαια είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό. Εύχομαι υγεία και ευτυχία στο νέο έτος. Όσον αφορά εμάς, εύχομαι να ενισχυθούμε στις θέσεις που πονάμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον φίλο μου τον Τάκη, αλλά και στον Πανιώνιο. Είναι μία ομάδα που έφαγα ψωμάκι και της εύχομαι τα καλύτερα».

*Δύο προβλήματα προέκυψαν για τον Πανιώνιο στον αγώνα με τον Αστέρα. Θλάση στο οπίσθιο μηριαίο υπέστη ο Λάτκα, ενώ ο Κούκετς κάκωση στο γόνατο.

Πηγή: gazzetta.gr