Το πόσο μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην Τσέλσι μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από τη βρετανική κυβέρνηση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, φαίνονται και από όσα έχουν γίνει και θα γίνουν προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά ο εκτός έδρας αγώνας με τη Μίντλεσμπρο για τους προημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας.

Οι Λονδρέζοι πρέπει να αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο (19/3) την «Μπόρο» εκτός έδρας και αρχικά ζήτησαν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να πουλήσουν εισιτήρια στους οπαδούς τους που θέλουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους. Αίτημα που απορρίφθηκε τελικά.

Αυτό όμως, η μη πώληση εισιτηρίων δηλαδή, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της Τσέλσι ενόψει του αγώνα στο Μίντλεσμπρο. Υπάρχει ακόμη ένα πολύ σημαντικό, το οποίο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κλαμπ μετά τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς.

Όπως, λοιπόν, επιβεβαίωσε ο Τόμας Τούχελ, η ομάδα θα ταξιδέψει… οδικώς από το Λονδίνο για Μίντλεσμπρο και υπολογίζεται ότι αυτό το ταξίδι θα διαρκέσει 10 ώρες.