Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητάει από τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει δυναμικό «παρών» τη Δευτέρα (16/2, 19:00) στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξέδωσε η ΚΑΕ. Σε αυτήν τονίζεται μεταξύ άλλων ότι δεν πρέπει να δοθούν αφορμές για ακρότητες και να προστατευθεί η «Βασίλισσα».

Αναλυτικά

Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» δίνει αύριο (Δευτέρα, 16/02, 19:00) έναν σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη όσο ποτέ, προκειμένου η ομάδα μας να διατηρηθεί σε ανοδική τροχιά στο Πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» θέλει μαζική συμμετοχή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως θέλει η φωνή και ο παλμός σας να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση, όπως κάθε φορά άλλωστε, για να φτάσει η ομάδα του «πρωταθληματικού» Ντράγκαν Σάκοτα στον στόχο της.

Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» δυναμώνει, και θα δυναμώνει ακόμη περισσότερο, αφού η διοίκηση είναι αποφασισμένη στο άμεσο και απώτερο μέλλον να ενισχύει την εταιρία σε όλα τα επίπεδα, και να την καταστήσει ξανά ισχυρή εντός και εκτός συνόρων.

Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για ακόμη μία πρόκληση και η διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την στήριξη διαρκείας, που παρέχετε στην ομάδα. Είναι αυτονόητο, ωστόσο, ότι για να διασφαλιστεί αυτή η δυναμική θα πρέπει να μην δοθούν αφορμές για το παραμικρό.

Φίλοι της ΑΕΚ,

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ».

Ώστε η αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρωθεί ομαλά, και με τον Τύπο για πολλοστή φορά φέτος να σας αποδίδει τα εύσημα για τη δική σας αδιαμφισβήτητη πορεία πρωταθλητισμού.

Για τον λόγο αυτό, προσέξτε τις παρακάτω οδηγίες:

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, και με σκοπό την εξυπηρέτηση των οπαδών της ΑΕΚ, θα λειτουργήσουν στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού του ΟΑΚΑ δύο (2) εκδοτήρια εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 10, 15 και 30 ευρώ:

1) Πλησίον του ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη

2) Στο πάρκινγκ P5, πλησίον του Κλειστού του ΟΑΚΑ

Η είσοδος των οπαδών στις εξέδρες θα γίνει από τις θύρες 3, 7, 11, 25, 29 και αφού προηγουμένως αυτοί διέλθουν από τις ροές Π8, Π11 και Π31, οι οποίες θα δημιουργηθούν. Να σημειωθεί, ότι έχει αποφασιστεί διπλός έλεγχος από την Αστυνομία. Για τον λόγο αυτό, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα πρέπει:

1) Να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα

2) Να προσέρχονται στο γήπεδο μεμονωμένα

3) Να διαθέτουν εισιτήριο

4) Να μη φέρουν μαζί τους επικίνδυνα αντικείμενα

Έχουν δοθεί αυστηρές εντολές για πιστή τήρηση του Νόμου.

ΑΚΟΜΗ: Οι θύρες του Κλειστού θα ανοίξουν την 17:00, της 16/02. Οι πτυσσόμενες κερκίδες όπισθεν της γραμματείας, όπισθεν του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς και η δυτική εξέδρα θα παραμένουν κενές φιλάθλων.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία και η ιδιωτική εταιρία ασφάλειας είναι παράγοντες ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και όχι αντίπαλοί μας.

• Εισιτήρια πωλούνται και σήμερα (Κυριακή 15/02) από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ( Τυάννων 2 & Πίνδου), στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τις 12:00 έως τις 18.30.

• Διαδικτυακά (στο http://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets)

• Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)

• *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

• *Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload).

• Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

• Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

• Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

• Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το Viva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα. Στo Κατάστημα Viva.gr, στο The Mall Athens (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Παρ: 10:00 – 21:00, Σάβ: 09:00 – 20:00), στo Κεντρικό γραφείο Viva.gr (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Κυρ: 08:00 – 23:00).

Πηγή: sport-fm.gr