Με την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ηρακλειώτες προέρχονται από τις δύο ήττες από Πανιώνιο και Καλλονή, που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Φερνάντο και την έλευση του Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι Χανιώτες έχουν χάσει από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, αλλά όλοι αναγνωρίζουν ότι είχαν δύσκολους αγώνες με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μιλάμε για έναν ιδιαίτερο αγώνα, αφού πρόκειται για δύο κρητικούς συλλόγους που θέλουν να αποδείξουν ποιο είναι το αφεντικό στο νησί.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο (13/9)

Βέροια-Κέρκυρα 2-1

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League παραμένει η Βέροια, η οποία συνεχίζει με το απόλυτο των νικών, καθώς λύγισε και την αντίσταση της Κέρκυρας, σημειώνοντας ανατροπή (2-1). Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 3-0

Το αυτογκόλ του Αντελέγιε απλοποίησε τα πράγματα για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι φόρτσαραν όσο χρειάστηκε ενόψει Ατλέτικο, και έφτασαν στο εύκολο 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ.

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0

Ένας σοβαρός και κυρίαρχος ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Νίκη Βόλου, επικρατώντας με άνεση 3-0 στην άδεια Τούμπα. Αθανασιάδης, Περέιρα και Μακ οι σκόρερ του. Πλήγμα με Τζαβέλλα.

Κυριακή (14/9)

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ο Πανιώνιος έπαιξε για άλλη μια φορά ελκυστικό ποδόσφαιρο και συνδύασε το θέαμα με καλό αποτέλεσμα (2-1) στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Πάνω-κάτω η μπάλα στην Νέα Σμύρνη.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 0-0

Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες πήραν αυτό που… άξιζαν! Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, με τα καναρίνια να μένουν για δεύτερη σερί χρονιά όρθια στο Περιστέρι!

Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1

Το ήθελαν πολύ και το πάλεψαν. Λεβαδειακός και Πανθρακικός έμειναν στο 1-1 στην Βοιωτία, στέλνοντας μήνυμα στους επόμενους αντιπάλους τους πως την επόμενη φορά δεν θα χαριστούν και θα κάνουν σεφτέ.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 2-2

Με ένα απίθανο β’ ημίχρονο, με αρκετές εναλλαγές και δραματικό φινάλε ΠΑΣ και SKODA Ξάνθη έμειναν στο χορταστικό 2-2! Δύο γκολ ο Σολτάνι για τους Ακρίτες. Ίλιτς και Τσάβες τα γκολ της ισοφάρισης.

Καλλονή-Παναθηναϊκός 1-0

Πέρσι στο ΟΑΚΑ έκανε πάρτι, αλλά φέτος στο σπίτι της Καλλονής ο Παναθηναϊκός «χάθηκε» ξανά για ένα ημίχρονο και ηττήθηκε 1-0, ενώ φωνάζει και για τη μη αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 9’.

Δευτέρα (15/9)

19.30: Εργοτέλης-Πλατανιάς (Novasports 1)
Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Γρεβενών)
4ος: Στυλιαράς (Αιτωλ/νίας).

Πηγή: sport-fm.gr