Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν μπορεί πλέον να συγκροτήσει νόμιμη σύνθεση για να εκδικάσει την υπόθεση ΠΑΟΚΞάνθης, μετά τις δύο νέες παραιτήσεις των κ.κ. Βόκα και Βλαχοπαναγιώτου.

Νέες παραιτήσεις από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς την Παρασκευή με επιστολές τους οι εφέτες Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Νίκος Βόκας γνωστοποίησαν στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την απόφαση τους.

Η κ. Βλαχοπαναγιώτου δηλώνει ότι παραιτείται για «προσωπικούς λόγους», επισημαίνοντας «την αδυναμία συγκρότησης της Επιτροπής», ενώ όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com ο κ. Βόκας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου.

Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος».

Πλέον η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πρέπει να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή νέων μελών της Εφέσεων. Αυτή η διαδικασία όμως απαιτεί διάστημα 15 ημερών.

Πηγή: gazzetta.gr