Με φόρα από τη νίκη (2-0) επί της Τσέλσι στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, οι «πολίτες», προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν για τη σπουδαιότερη μάχη της σύγχρονης ιστορίας τους. Μια μάχη, που περίμεναν χρόνια οι οπαδοί του συλλόγου, βλέποντάς τον να «μεγαλώνει» και να γίνεται μια από τις μεγαλύτερες πλέον δυνάμεις της Αγγλίας, αλλά και ανερχόμενη στην Ευρώπη.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, δεν φοβάται τον Μέσι και την παρέα του και θα προσπαθήσει ώστε η Σίτι να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα κι ένα καλό σκορ από το πρώτο ματς, εν όψει και της επίσκεψης στο «Καμπ Νου».

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα σίγουρα έχει περάσει και καλύτερες μέρες. Με τον Μαρτίνο στον πάγκο, οι «μπλαουγκράνα» έχουν αρχίσει να… ξεχνούν το περίφημο «τίκι-τάκα» που τους έκανε την καλύτερη ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου τα προηγούμενα χρόνια και αρχίζουν να προσαρμόζονται σε ένα διαφορετικό στυλ. Μεγάλο ρόλο πλέον στο παιχνίδι των Καταλανών παίζουν και οι αντεπιθέσεις, από τις οποίες έχουν σκοράρει πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, ο Σέρχιο Αγουέρο δεν πρόλαβε τελικά το ματς για τη Μάντσεστερ Σίτι, σε αντίθεση με τον Φερναντίνιο που είναι διαθέσιμος για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ματέγια Νάστασιτς με πρόβλημα στο γόνατο. Τιμωρημένος είναι ο Τζέιμς Μίλνερ λόγω των τριών κίτρινων στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ – Τουρέ, Φερναντίνιο – Σίλβα, Νεγρέδο, Νασρί – Τζέκο

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντές – Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα – Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας – Πέδρο, Μέσι, Ινιέστα

Πηγή: england365.gr