Την «υποχρέωση» της ΑΕΚ -τουλάχιστον για φέτος- να υπενθυμίζει παντού ποια είναι, τόνισε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Μιλώντας στη NOVA ο νεαρός μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» δήλωσε ευτυχισμένος που το ντεμπούτο του μαζί της συνοδεύτηκε από γκολ και καλή εμφάνιση.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και το πώς -νικώντας σε όλα τα παιχνίδια- θα επιστρέψει εκεί που αξίζει.

«Δεν το περίμενα έτσι το ντεμπούτο μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Χαρούμενος που στο πρώτο κιόλας φιλικό που έπαιξα πέτυχα ένα γκολ και νίκησε η ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να νικάει η ομάδα όπου κι αν παίζει. Είτε είναι επίσημο, είτε φιλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κι αφού τόνισε ότι «πρόκειται για ένα τεράστιο σύλλογο και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον υπέροχο κόσμο», συνέχισε: «Είναι κάτι το αδιανόητο αυτό που ζούμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και βλέπετε ότι όπου και να πάει, ο κόσμος βρίσκεται δίπλα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό».

Αυτός ήταν, εξάλλου και ο λόγος που δε δίστασε καθόλου να πάει στην «Ένωση» παρόλο που θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία: «Όλος ο κόσμος ξέρει ποια είναι η ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω», σημείωσε.

Κλείνοντας, δε, ξεκαθάρισε πως το θέμα δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο σύλλογος και αφού σημείωσε πως «το αν θα κερδίσω θέση στην ενδεκάδα θα το κρίνει ο προπονητής», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω σωστά και όλοι μαζί να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει».

Πηγή: Sport-fm.gr