Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ θέλοντας να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο Αρης δοκιμάζεται στην έδρα του νεοφώτιστου και με άριστη ψυχολογία Βόλου. Στο τρίτο ματς του Σαββάτου της 2ης αγωνιστικής, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός περιμένει την Ξάνθη η οποία προέρχεται από το διπλό επί της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την γκέλα της πρεμιέρας στην Λαμία, φιλοξενεί τον ΟΦΗ θέλοντας να κάνει σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» δεν ήταν καλοί στην Λαμία, εγκλωβίστηκαν στο παιχνίδι των αντιπάλων τους κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα δουλειά όταν αντιμετωπίζουν ομάδες που αμύνονται μαζικά. Κόντρα στον ΟΦΗ υπάρχει και το επιπλέον κίνητρο από το περσινό ματς όπου η εντός έδρας ήττα από τους Κρητικούς προκάλεσε τριγμούς -αγωνιστικούς και μη – με αποτέλεσμα ο Νίκος Νταμπίζας να αναγκαστεί να δώσει συνέντευξη Τύπου. Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο Μπεκ και το νέο απόκτημα ο Ολλανδός στόπερ Σέντεφελντ. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ με οδηγό το περσινό ματς με στόχο γιατί όχι να επαναλάβει ένα ανάλογο θρίαμβο. Οι Κρητικοί στην πρεμιέρα πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης» δείχνοντας καλά στοιχεία. Αποκτήθηκε ο Κουτρουμπής, μιλάει με Στάικο. Στα αγωνιστικά μέσα οι Φερέιρα και ο Ρικάρντο Βαζ.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός κάνει πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο του και μετά την ήττα στην Τούμπα θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Λουίς Κάστρο υπολογίζει ξανά τον Μοράρ ενώ ο Κνετ είναι στην αποστολή όμως αποτελεί ερωτηματικό το αν θα ξεκινήσει στο ματς με την Ξάνθη. Από την άλλη, ο Ταχάρ είναι εκτός. Η Ξάνθη ταξίδεψε στο Αγρίνιο με την ψυχολογία στα ύψη μετά την σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και δείχνει πως φέτος ετοιμάζεται για μια χρονιά που μπορεί να την οδηγήσει ψηλά. Απέκτησε τον Μουλέν από τον ΠΑΟΚ, εκτός ο Ισπανός τερματοφύλακας Αμπάντ, αλλά και οι Μαλεζάς, Καμαρά, Φασίδης.

Τέλος, στο Βόλο, η τοπική ομάδα ετοιμάζεται για το πρώτο της παιχνίδι στην Super League 1 μπροστά στο κοινό της. Η ομάδα του Φεράντο προέρχεται από μια τεράστια νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 2-1 δείχνοντας από την αρχή πως δεν θα είναι κομπάρσος στην κατηγορία. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπασόνγκ. Ο Αρης από την πλευρά του δεν ξεκίνησε καλά, αφού έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τον ΟΦΗ και πλέον χρειάζεται άμεσα τη νίκη αφού μια νέα γκέλα θα φέρει γκρίνια. Εκτός αποστολής ο Γιουνές ο οποίος δεν υπολογίζεται καθώς και οι τραυματίες Βέλεθ και Μπάσα. Αντίθετα, μέσα είναι το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο Ντανιέλ Μαντσίνι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (31/8)
19:00 Παναιτωλικός – Ξάνθη (ΕΡΤsports)
19:15 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (NS2)
21:30 Βόλος – Αρης (NS1)

Πηγή: gazzetta.gr