Από σήμερα το πρωί ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Προτεραιότητα για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό του προσεχούς Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι διαρκείας θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους την Τετάρτη 8/5 και ώρες 10:00 έως 18:00 και την Πέμπτη 9/5 τις ίδιες ώρες. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4, 5 και 21 θα αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 (ένα εισιτήριο ο καθένας). Για τους κατόχους διαρκείας των υπολοίπων θυρών, η διάθεση θα γίνεται από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25 στο «Γ.Καραϊσκάκης» (έως δύο εισιτήρια ο καθένας) με τιμές 15, 20, 25 και 30 ευρώ.

Για όσους έχουν σουίτες ή διαρκείας VIP, η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία της διαχείρισης εισιτηρίων στο Καραϊσκάκη (είσοδος VIP) με τιμές 30 και 50 ευρώ.

Τέλος, εισιτήρια θα διατεθούν στους οπαδούς του Ολυμπιακού από το εκδοτήριο έξω από την Θύρα 17 από την Τετάρτη 8/5 και ώρες 10:00 – 18:00, μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Πηγή: sport-fm.gr