Η χρονιά που τελείωσε ήταν μαύρη για την ΑΕΚ. Υπήρξαν κάποιοι παίκτες της ωστόσο -όπως ο Ταξιάρχης Φούντας- που έδειξαν να έχουν προοπτική.

Κι αυτή η προοπτική φαίνεται πως «γυάλισε» και εκτός των τειχών. Η σχετικά καλή χρονιά του νεαρού λοιπόν τράβηξε, ανάμεσα σε άλλους, και το βλέμμα της Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι, σέρβος ατζέντης που παρουσιάζεται να ενεργεί για λογαριασμό δικό της και του Ρομπέρτο Μαντσίνι απέστειλε φαξ το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας με το οποίο ζητά να δοκιμαστεί ο παίκτης σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σε προηγούμενες διερευνητικές επαφές που είχαν γίνει, δε, με τον αγγλικό σύλλογο, εκείνος φέρεται να κοστολογούσε τον Φούντα μέχρι και 3 εκατ. λίρες.

Όπως και να ‘χει ωστόσο, το καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας που επικρατεί αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει στην ΠΑΕ οποιαδήποτε συζήτηση για ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό ζητήθηκε από τον ατζέντη να επανέλθει με την οποιαδήποτε πρότασή του στις 15 Μαΐου, όταν και η Γενική Συνέλευση που θα έχει προηγηθεί ελπίζεται πως θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επόμενη μέρα της «Ένωσης».

Πηγή: Sport-fm.gr