Ο Γιάννης Μανιάτης πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αποτέλεσμα που «σφράγισε» την πρόκριση των Πειραιωτών στους «4» του Κυπέλλου.

«Παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Πιστεύω ότι με τη νέα χρονιά θα δείξει η ομάδα αυτό που θέλει ο προπονητής. Βέβαια, εμείς θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να βγάζουμε αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε και εμείς για να το ευχαριστηθούμε εμείς πρώτα και μετά να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος», σχολίασε ο Έλληνας μέσος, μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σίγουρα ο δεύτερος στόχος ο φετινός είναι να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε καινούριο προπονητή που προσπαθεί να μας μάθει και να μάθουμε και εμείς τι ζητάει μέσα στο παιχνίδι του και να το βγάλουμε εμείς, είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε την δουλειά του.

Πιστεύω ότι με τη νέα χρονιά θα δείξει η ομάδα αυτό που θέλει ο προπονητής. Βέβαια, εμείς θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να βγάζουμε αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε και εμείς για να το ευχαριστηθούμε εμείς πρώτα και μετά να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος.

Τώρα από εκεί και πέρα, εντάξει για το Κύπελλο, είμαστε μέσα στον στόχο και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr