Η συμμετοχή των Κώστα Φιλιππίδη, Λούη Τσάτουμα, Κώστα Δουβαλίδη, Κώστα Μπανιώτη και Αντώνη Μάστορα στον τελικό των αγωνισμάτων τους, έδειξε πως ο κλασικός αθλητισμός στη χώρα μας μπορεί να προσφέρει ξανά συγκινήσεις στους έλληνες φιλάθλους.

Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, τονίζοντας πως φάνηκε πως υπάρχει δυναμικό παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και τον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο και περιμένει από την Πολιτεία να λειτουργήσει ξανά το κλειστό της Παιανίας.

Αναλυτικά: «Η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ήταν περισσότερο από ικανοποιητική. Οι εμφανίσεις και οι επιδόσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των αθλητών και, ιδιαίτερα, των νεότερων και η συμμετοχή πέντε από αυτών στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός στίβος έχει δυναμικό παρόν και ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο μέλλον.

Θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές τους, γιατί κατάφεραν να ξεπεράσουν μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα και μπόρεσαν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Θέλω να επαινέσω τον εθνικό προπονητή, Δημήτρη Ευαγγελόπουλο, για τις επιλογές του και θέλω να τονίσω ότι τώρα περισσότερο από ποτέ είναι απαραίτητο να λυθεί το πρόβλημα του κλειστού σταδίου της Παιανίας, η εγκατάλειψη του οποίου στερεί από τον ελληνικό στίβο τη δυνατότητα σωστής προπόνησης τη χειμερινή περίοδο.

Αναμένω από την Πολιτεία άμεσες κινήσεις στην κατεύθυνση της επισκευής και επαναλειτουργίας του σταδίου αυτού και δηλώνω ότι ο ΣΕΓΑΣ είναι έτοιμος να συμβάλλει, με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί, προς αυτή την κατεύθυνση».

Πηγή: Sport-fm.gr