Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε το ντέρμπι ανόδου για τον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ Ασπρόπυργου και Καλαμάτας, που το τελικό 5-0 για τους γηπεδούχους τους έφερε στην κορυφή και με… το πάνω χέρι στην υπόθεση ανόδου στη Football League ή Super League 2, σε περίπτωση που προχωρήσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mikriliga.com, κάποιοι οπαδοί των φιλοξενούμενων τα έκαναν… γης μαδιάμ. Αυτό μάλιστα φέρεται να έγινε σε τρεις φάσεις, σε πρώτη όταν άρχισαν να μπαίνουν πριν τον αγώνα στη θύρα που τους παραχωρήθηκε, όπου υπήρξε ρίψη φωτοβολίδων και κομματιών από τσιμέντο.

Στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, υπήρξε νέα εστία έντασης που προκλήθηκε από την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους. Στο στόχαστρο μπήκε και ο προπονητής της ομάδας, αλλά και οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας».

Σε τρίτη φάση και πιο συγκεκριμένα με τη λήξη του αγώνα, τα επεισόδια έφτασαν στο αποκορύφωμά τους, καθώς έσπασαν καθίσματα, πέταξαν αντικείμενα (τσιμέντα, μπουκάλια) προς τους φίλους του Ασπρόπυργου, που εκείνη την ώρα αποθέωναν της ομάδας τους και αποχωρούσαν. Μάλιστα, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, καθώς η Αστυνομία η οποία απάντησε με χημικά.

Από τα επεισόδια υπήρξε και ένας τραυματίας, φίλος του Ασπρόπυργου, που τυγχάνει μάλιστα να είναι και αστυνομικός( !), ο οποίος χθες δεν ήταν σε υπηρεσία και θέλησε να παρακολουθήσει το ματς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pamebala.gr, η οποία φιλοξενεί και βίντεο από τα επεισόδια, οι ζημιές που προκλήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου στον Ασπρόπυργο είναι ιδιαίτερα μεγάλες, με την αποτίμησή τους να γίνεται σήμερα.

Προσοχή! Το βίντεο περιέχει πολλές υβριστικές εκφράσεις: