Την επιθυμία του να παραμείνει ποδοσφαιριστής του Άρη εξέφρασε ο Νταβίντ Αγκάνθο.

«Θέλω να μείνω, το λέω και το εννοώ», τόνισε ο ισπανός επιθετικός και πρόσθεσε: «Ήθελα να δώσω απαντήσεις εκτός Ισπανίας και με τον Άρη πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο στην εφημερίδα «Goal News»

– Ποιες είναι οι εντυπώσεις που έχεις σχηματίσεις για τον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη είναι υπέροχη πόλη και ο κόσμος πολύ φιλικός. Η ομάδα μου είναι από τις πιο ιστορικές και μεγάλες στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως βλέποντας την στήριξη που έχουμε από τους οπαδούς μας και την προσπάθεια που κάνουν είμαι πεπεισμένος ότι άξιζε τον κόπο που υπέγραψα στον Άρη.

Το ίδιο θα έλεγα και για το πρωτάθλημα που είναι ανταγωνιστικό, παρά το γεγονός ότι πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα».

– Θα υπογράψεις συμβόλαιο παραμονής στον Άρη;

«Θέλω να μείνω στον Άρη, το λέω και το εννοώ. Υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ που αποχώρησαν και τώρα περιμένω τη νέα διοίκηση να με καλέσει σε συζητήσεις. Εγώ θέλω να μείνω και επιθυμία μου είναι το συγκεκριμένο θέμα να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

– Τον τελευταίο καιρό έχεις σταματήσει να σκοράρεις. Σε έχει επηρεάσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις – στο γόνατο;

«Εγώ συνεχίζω την σκληρή δουλειά και θέλω να σκοράρω συνεχώς και με τον τρόπο αυτό να βοηθήσω τον Άρη να κερδίζει παιχνίδια. Σίγουρα αισθάνομαι κάποιες ενοχλήσεις, όμως δεν έχω ψάξει ποτέ στην ζωή μου για δικαιολογίες.

Υπάρχουν στιγμές στην ζωή και στο ποδόσφαιρο όπου τα πράγματα δεν σου πάνε όπως τα θέλεις, δεν σου έρχονται βολικά.

Σε άλλα παιχνίδια μπορεί να μην σου βγαίνει τίποτα από αυτά που κάνεις και σε άλλα να σου βγαίνουν τα πάντα. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σε επηρεάζει αρνητικά να σε γονατίζει.

Εγώ συνεχίζω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ακολουθώντας και τις οδηγίες του προπονητή μου και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα πετύχω και άλλα γκολ».

– Με ποια κριτήρια επέλεξες τον Άρη;

«Για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος απ’ όλους ήταν το γεγονός ότι προερχόμουν από μία πολύ άσχημη χρονιά στην Έρκουλες όπου ακούστηκαν και πολλά άσχημα πράγματα για μένα. Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου.

Ήθελα, λοιπόν, να δώσω απαντήσεις εκτός Ισπανίας και με τον Άρη πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή. Γενικά προτιμώ να… μιλάω μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr