Ως έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τη Λεβάντε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, παρά το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα δεν αποτελεί μεγάλο ευρωπαϊκό όνομα.

Σύμφωνα με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, η προσεχής αντίπαλος των Πειραιωτών στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ είναι μια ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει στην υπόθεση της πρόκρισης το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.

«Είναι πολύπλοκος αντίπαλος. Είναι μια πολύ επιθετική και συμπαγής ομάδα. Ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα.
Είναι δύσκολος αντίπαλος. Όταν βέβαια συμμετέχεις σε μια κλήρωση για την φάση των 32 του Europa League δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό.

Το όνομα της ομάδας μπορεί να μην είναι μεγάλο σε σχέση με άλλους πιθανούς αντιπάλους που είχαμε, αλλά ξαναλέω ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που μάχεται συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Λεβάντε παίζει ένα παιχνίδι αγγλικού στυλ, πολύ δυνατό και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη.

Εμείς από την πλευρά μας αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε μιας και στο δεύτερο θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας».

Από την πλευρά του ο Τάσος Παπάζογλου τόνισε πως είναι μια καλή κλήρωση για τον Ολυμπιακό, ωστόσο θα χρειαστεί σοβαρότητα για να βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» στους «16» της διοργάνωσης»:

«Σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, είναι μια πιο βατή κλήρωση για εμάς.

Πιστεύω ότι αν είμαστε προσεκτικοί και στα δύο παιχνίδια θα περάσουμε.

Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στην Ευρώπη και ελπίζω να κάνουμε για άλλη μια φορά υπερήφανους τους φιλάθλους μας».

Πηγή: Sport-fm.gr