Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να περάσουν στους «16» του Europa League.

Ωστόσο, ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας τόνισε πως η Λεβάντε είναι μία δύσκολη ομάδα, επισημαίνοντας πως το κλειδί και για τα δύο παιχνίδια είναι η φυσική κατάσταση.

«Η Λεβάντε παίζει διαφορετικά από τις άλλες ισπανικές ομάδες. Δεν παίζει με την κατοχή της μπάλας όπως συνηθίζουν στην Ισπανία. Παίζει πολύ σφιχτά στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή και βασίζεται στις αντεπιθέσεις. Εκεί είναι η διαφορά της με αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο ισπανικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Νικοπολίδης για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δε συμφωνώ με το θέμα της εμπειρίας. Παίζουν κάθε Κυριακή σε πολύ υψηλό επίπεδο, αντιμετωπίζουν τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουν την εμπειρία. Παίζουν για το αποτέλεσμα και αυτό κάνει δύσκολο να τους αποκλείσεις σε διπλά παιχνίδια. Θα μετρήσει πολύ η αγωνιστική μας κατάσταση και των δυο ομάδων τον Φεβρουάριο. Πιστεύω να είμαστε έτοιμοι και θεωρώ ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Πηγή: Sport-fm.gr