Παραιτήθηκε από τον Πανιώνιο ο Ζαμάνης

Για διαφορά φιλοσοφίας με τον Δάρα έκανε λόγο στην παραίτησή του


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
15:34
17/01/2019
Παραιτήθηκε από τον Πανιώνιο ο Ζαμάνης
loading

Ο Νίκος Ζαμάνης σκεφτόταν σοβαρά να παραιτηθεί από την θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου. Σήμερα, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, έκανε την απειλή του πράξη, καθώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον σύλλογο, αφού υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Όπως τόνισε στη δήλωσή του, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν διαφορές με τον Χρήστο Δάρα και γι' αυτό αποφάσισε να προβεί σε αυτήν την κίνηση και να αποχωρήσει από τον ρόλο του στην ομάδα. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως η παραίτηση δεν έχει σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Πλέον, στην Πλατεία ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, αν σκεφτεί κανείς πως και ο Δάρας είχε τονίσει πως αν ο Ζαμάνης αποφασίσει οριστικά να παραιτηθεί, τότε και ο ίδιος θα αποχωρήσει από πρόεδρος της ΠΑΕ και γενικότερα τα κοινά της ομάδας παρότι τα χρέη της ομάδας είναι στο όνομά του.

Καταλαβαίνει κανείς πως η κατάσταση στην ομάδα του Πανιωνίου είναι εξαιρετικά δύσκολη και ταυτοχρόνως κρίσιμη, αφού κανείς δεν γνωρίζει τι θα επακολουθήσει, αν σκεφτεί κανείς πως οι Ζαμάνης και Δάρας ήταν αυτοί που βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να σώσουν τους «κυανέρυθρους» από την καταστροφή.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.
Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει