Οι μικροενοχλήσεις που αισθάνονται οι Αγκάνθο και Γιαννιώτας δεν φαίνονται ικανές να τους στερήσουν τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό. Και οι δύο προπονήθηκαν συντηρητικά την Πέμπτη, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι πανέτοιμοι. Προβάδισμα Γιαννίτση για στόπερ.

Ο Ισπανός επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο, που ήδη όσο περνούν οι μέρες αισθάνεται ολοένα και καλύτερα. Από την άλλη, ο χρυσός σκόρερ των «κίτρινων» στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό έχει βγάλει κόπωση τις τελευταίες ημέρες, όμως εξίσου δεν υπάρχει ανησυχία για μη συμμετοχή.

Στα υπόλοιπα, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του, όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα των Πασσιαλή-Μπουγιουκλή, καθώς απέχει πολύ καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους και ο βαθμός ετοιμότητας του δεν είναι… στα πάνω του.

Το τεχνικό τιμ του Άρη δοκίμασε δίπλα στον Πουλίδο σαν κεντρικό αμυντικό τον Μιχάλη Γιαννίτση. Ο Έλληνας στόπερ είναι το πρώτο φαβορί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Παπαζαχαρία. Ο Γιαννίτσης θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί ως στόπερ, καθώς ως τώρα είχε αγωνιστεί στα άκρα της άμυνας.

Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση, όπου θα βγουν και ασφαλέστερα συμπεράσματα για την κατάσταση των «κιτρίνων».

Πηγή: Sport-fm.gr