Πολύ ψύχραιμα φαίνεται ότι πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίωλν του Champions League. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «μερένχες» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά τον περσινό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπο ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι οι Γερμανοί δεν έκλεψαν τις εντυπώσεις.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι δραματικό. Είμαστε σε έναν σοβαρό όμιλο και δεν υπάρχουν αστεία. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε ακόμα δεύτεροι», ανέφερε αρχικά ο 49χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Έχουμε δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Και είμαστε ικανοί να μαζέψουμε τους βαθμούς που απαιτούνται για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Στη συνέχεια, ο «Special One» μίλησε για τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας: «Το κοινό εδώ υποστήριξε την ομάδα του με πολύ ευγενικό και ήρεμο τρόπο, χωρίς να το παρακάνει. Μας αρέσει να παίζουμε σε μία έδρα σαν αυτή».

Καταλήγοντας, ο Μουρίνιο στάθηκε στην επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Μίκαελ Εσιέν ως αριστερό μπακ και τα λάθη που έγιναν στα γκολ της Ντόρτμουντ: «Είπα στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Θέλτα ότι δεν έχουμε πληρώσει ακόμα τον λογαριασμό από αυτούς τους τραυματισμούς. Δεν θέλω να σχολιάσω ποιος έχει την ευθύνη για αυτά τα λάθη».

Πηγή: sport-fm.gr