Η εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε έβαλε σε μπελάδες την Άρσεναλ. Ο Στιβ Μπουλντ, που κάθισε στον πάγκο αντί του τιμωρημένου Αρσέν Βενγκέρ, δικαιολόγησε τις χλιαρές αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας και έθεσε σαν στόχο τους εννέα βαθμούς στα τρία εναπομείναντα ματς του δευτέρου ομίλου.

«Δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε και είναι απογοητευτικό. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Μας έλειψε η αυτοπεποίθηση, αλλά το Champions League είναι μια δύσκολη διοργάνωση και η Σάλκε είναι καλή ομάδα», τόνισε ο συνεργάτης του Αλσατού τεχνικού και δικαιολόγησε τα σφυρίγματα από την κερκίδα στο τέλος. «Χάσαμε στην έδρα μας και είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι. Το ίδιο είμαστε κι εμείς. Δεν μας αρέσει να χάνουμε και πρέπει να ανασυνταχθούμε».

Όσο για τα εναπομείναντα ματς με Σάλκε (εκτός), Μονπελιέ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός), ανέφερε: «Έχουμε να διεκδικήσουμε άλλους εννέα βαθμούς και στόχος μας είναι οι τρεις νίκες. Είμαι σίγουρος πως θα αποδώσουμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια».

Πηγή: sport-fm.gr