Με το χειρότερο δυνατό κλίμα προετοιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γιουβέντους, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (22:00) στην Αγγλία.

Οι Times υποστήριζαν σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ότι ο Αλέξις Σάντσες είναι δυσαρεστημένος στο «Όλντ Τράφορντ» και πως θέλει να αποχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο. Μάλιστα, τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα ότι ο Χιλιανός επιθετικός έλειψε από την προπόνηση της Δευτέρας.

Ακόμη δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που ο έμπειρος φορ έλειψε από το πρόγραμμα της ομάδας του, αλλά η παρουσία του στον αγώνα με τους «μπιανκονέρι» είναι αμφίβολη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ενημερωθεί για το γεγονός πως αρκετές ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Τσέλσι, είχαν διαρρεύσει στον Τύπο τα σχέδιά του. Κάτι που έκανε σαφώς πιο εύκολη τη δουλειά για τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην αναζήτηση του ανθρώπου που ευθύνεται για τη διαρροή στα ΜΜΕ, καθώς δεν θέλει να συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο.