Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού στη front line δεν σταματά με την επικείμενη απόκτηση του Στεφάν Λάσμε. Οι «πράσινοι» κινούνται και για τον Τζέιμς Γκιστ! Στόχος της διοίκησης και του Αργύρη Πεδουλάκη είναι να ισχυροποιήσουν τη ρακέτα της ομάδας προσθέτοντας δίπλα στους Σχορτσανίτη, Πάνκο και Τσαρτσαρή όχι μόνο τον άσο από την Γκαμπόν, αλλά και τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Η απόκτηση του 29χρονου Λάσμε (2,03μ.) αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, αλλά δεν θα είναι και η τελευταία προσθήκη ψηλού. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Τζέιμς Γκιστ, που είναι ένας παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Λάσμε. Ο 26χρονος άσος (2,05μ.) μετρά δύο σεζόν στην Ευρωλίγκα με Παρτιζάν και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Με την τελευταία είχε την περασμένη περίοδο 7,4 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα ανά αγώνα, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 9,1 πόντους και 5,3 ριμπάουντ.

Tριάρι και γκαρντ

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον Στράτο Περπέρογλου, αλλά οι πιθανότητες να παραμείνει δεν είναι πολλές. Έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης εξετάζει άλλες λύσεις για τη θέση «3», με τον Γιόνας Ματσιούλις να… αρέσει, αλλά να θεωρείται σε πρώτη φάση ολίγον τι ακριβός (θέλει 500.000 ευρώ το χρόνο). Ως συμπλήρωμα για το βασικό «τριάρι» που θα αποκτηθεί, ενδέχεται να απασχολήσει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που φαίνεται πως έπαψε να απασχολεί.

Όσο για τα γκαρντ, πέραν του Βασίλη Ξανθόπουλου, ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές με Κινέζο διεθνή γκαρντ, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη διαρρεύσει.

Πηγή: sport-fm.gr