Οι αποχωρήσεις από τη Μίλαν φαίνεται πως δεν σταματούν. Επόμενος υποψήφιος να φύγει από την ομάδα είναι ο Ρομπίνιο, που αρέσει πολύ στη Σάντος. Πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για επικείμενη πρόταση της βραζιλιάνικης ομάδας.

Η Μίλαν αλλάζει πρόσωπο και αυτό είναι αναπόφευκτο. Οι πωλήσεις του Ιμπραΐμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα ήρθαν να προστεθούν στις αποχωρήσεις των παλιών Ζέεντορφ, Νέστα, Ιντζάγκι και Γκατούζο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μιλάνου να μοιάζει ελάχιστα με την περσινή.

Αν επιβεβαιωθεί η φήμη που θέλει τη Σάντος να πιέζει για την απόκτηση του Ρομπίνιο, τότε η αλλαγή της Μίλαν θα είναι ακόμα πιο μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του συνδρομητικού καναλιού Sky, βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο άνθρωπος της Σάντος και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του βραζιλιάνου.

Η πρώτη προσφορά της Σάντος ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ συν τον τερματοφύλακα Ραφαέλ, για τον οποίον υπάρχει όρος να παραμείνει ακόμα μία χρονιά στη Βραζιλία και έπειτα να αφιχθεί στο Μιλάνο.

Η πρόταση αυτή, όμως, δεν ικανοποιεί τη Μίλαν, η οποία κοστολογεί στα 10 εκατ. ευρώ τον Ρομπίνιο. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά οι Βραζιλιάνοι είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Ιταλών και, ανεβάζοντας τη δική τους προσφορά, να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Πηγή: sport-fm.gr