Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον σημερινό αγώνα με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League και οι ποδοσφαιριστές της να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική.

Σε μια δύσκολη μέρα για ολόκληρη τη χώρα, ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ωστόσο το μυαλό των ανθρώπων του είναι στα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίζονται από χθες.

Στην καθιερωμένη σύσκεψη πριν από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι οι «ασπρόμαυροι» ζήτησαν από την ΟΥΕΦΑ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα του αγώνα και να επιτραπεί στους ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων.

Η απάντηση της ΟΥΕΦΑ ήταν θετική στα δύο αιτήματα του επίσημου ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία σκέψη αναβολής του αγώνα, αν και είναι κάτι που συζητιέται πολύ έντονα από το πρωί της Τρίτης (24/7).

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και το κράτος είναι οι δύο αρχές που μπορούν να ζητήσουν και να οδηγήσουν σε αναβολή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.