Την επόμενη Τετάρτη 11/7 θα συζητηθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η έγκριση ή μη της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς ούτε σήμερα Πέμπτη 5/7 προσκομίστηκε η φορολογική του ενημερότητα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε λάβει προθεσμία μέχρι σήμερα από την ΕΕΑ, προκειμένου να προσκομίσει φορολογική ενημερότητα και κάποια άλλα δικαιολογητικά σχετικά με τα εισοδήματά του, ώστε να εγκριθεί η μεταβίβαση του 89,99% των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον πατέρα του, Παύλο, προς τον ίδιο.

Αυτό δεν κατέστη τελικά εφικτό, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Αλέξη Κούγια, το ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει ελέγχους σε όλες τις φαρμακευτικές εταιρίες, με αποτέλεσμα να έχει παγώσει η έκδοση φορολογικών ενημεροτήτων προς τους μετόχους των φαρμακευτικών εταιριών. Η εκτίμησή του, είναι πως εντός της επόμενης εβδομάδας, το θέμα αυτό θα έχει διευθετηθεί.

Έτσι, η Επιτροπή, ανέβαλε τη συζήτηση της υπόθεσης για την επόμενη Τετάρτη 11/7.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η συζήτηση για έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο (89,99%), αναβλήθηκε για την προσεχή συνεδρίαση, που θα γίνει στις 11-07-2012».

Πηγή: Sport-fm.gr