Αποφασισμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ εμφανίζεται η Μαρσέιγ.

Περιμένουν τον Μέλμπεργκ οι Πειραιώτες, όμως ταυτόχρονα ψάχνουν τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, ο Ζοζέ Ανιγκό ήρθε σε επαφή με τον 27χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι της Αλγερίας με την Γκάμπια.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των Μασσαλών μίλησε με τον διεθνή παίκτη, θέλοντας να του στείλει το μήνυμα να περιμένει πρόταση από την ομάδα του.

«Εμείς θα κάνουμε πρόταση, αλλά όχι γρήγορα, πρέπει πρώτα να δώσουμε παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παράγοντας του γαλλικού συλλόγου και τόνισε «περίμενε και θα κάνουμε την πρόταση»!

Όπως γράφει η SportDay, η Μαρσέιγ θέλει πρώτα να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της, να πουλήσει κάποιους ποδοσφαιριστές και μετά να πάρει νέους.

Όσον αφορά τα χρήματα που προτίθεται να δώσουν οι Γάλλοι στον Ολυμπιακό για να τον πείσουν να παραχωρήσει τον Τζεμπούρ, αυτά ανέρχονται στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο «τρομοκράτης» έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Συγκεκριμένα, πιστεύει ότι είναι μία χαρά στους Πειραιώτες, όμως αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο να παίξει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Αν τελικά ο 27χρονος παίκτης αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας, τότε μία ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι εκείνη του Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Ο Σουηδός διεθνής έμεινε ελεύθερος από την Βέρντερ Βρέμης, στην οποία τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 34 αγώνες και πέτυχε 11 γκολ (σε 2452 λεπτά συμμετοχής).

Πηγή: sport-fm.gr