Δύσκολη χαρακτήρισε ο Ραούλ την αποστολή της εθνικής Ισπανίας να κατακτήσει το Euro 2012, αφού καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει δύο φορές το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ενδιάμεσα να έχει σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Θα ήθελα να δω την εθνική ομάδα να γράφει ιστορία, αλλά τώρα όλοι γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μία μεγάλη πρόκληση», τόνισε ο πρώην διεθνής στράικερ.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ραούλ

Για την εθνική Ισπανίας εν όψει του Euro 2012

«Θα είναι δύσκολο για την Ισπανία, επειδή καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά ξανά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα ήθελα να δω την εθνική ομάδα να γράφει ιστορία, αλλά τώρα όλοι γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μία μεγάλη πρόκληση στο Euro 2012. Κυρίως για τη Γερμανία και την Ολλανδία. Δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψω ξανά στην εθνική ομάδα. Για εμένα είναι κάτι που συνέβη πριν από έξι χρόνια. Τώρα σκέφτομαι με διαφορετικό τρόπο».

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στο Κατάρ

«Όταν δέχθηκα την πρόταση μίλησα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Φερνάντο Ιέρο, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί εδώ στο παρελθόν. Έμαθα για τον πολυτελή τρόπο ζωής. Ο Πεπ μου είπε ότι το ποδόσφαιρο στο Κατάρ συνεχώς βελτιώνεται. Οι δικές του κουβέντες με βοήθησαν να πάρω τη δική μου απόφαση».

Πηγή: sport-fm.gr