Δεύτερη σερί ήττα δεν γίνεται! Έτσι ο ΠΑΟΚ κατηφορίζει και πάλι στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με στόχο αποκλειστικά και μόνο τη νίκη καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα μειωθούν αρκετά οι πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι-οφ.

Ο Λάζλο Μπόλονι προσπάθησε να αποβάλει από μυαλό των παικτών κάθε σκέψη – παράπονο από τη διαιτησία που υπήρχε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Όλοι ζήσαμε αυτά που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, σχετικά με τον διαιτητή και σίγουρα μας στενοχωρούν. Εμείς, όμως, είναι αναγκαίο να κοιτάξουμε την ομάδα μας, διότι έχουμε ένα σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να το κερδίσουμε», τόνισε στους παίκτες.

Η 11αδα

Ο Έτο έμεινε εκτός αποστολής καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στην, ενώ η συμμετοχή των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία θα κριθεί λίγο πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, ο Μπόλονι θα εμπιστευτεί ξανά τον Χαλκιά κάτω από την εστία, τούς Μαλεζά και Τσιρίλο στα στόπερ, τον Σταφυλίδη στα αριστερά της άμυνας και τον Αποστολόπουλο (αντί του Ετο) ως δεξί μπακ.

Ο Γκαρσία δύσκολα δεν θα παίξει ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Λάζαρ, ενώ μπροστά τους θα βρεθεί ο Ιβιτς. Η τριάδα της επίθεσης θα απαρτίζεται από τους Αθανασιάδη (κορυφή), Λίνο (αριστερά) και Γεωργιάδη (δεξιά, αν δεν παίξει ο Σαλπιγγίδης).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους παρακάτω παίκτες: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Πηγή: sport-fm.gr