Μετά από την Ίντερ άλλη μια ευρωπαϊκή ομάδα καλοβλέπει τον Στέφανο Καπίνο. Όπως αποκαλύπτει η Sportday στο σημερινό της φύλλο, αυτή η ομάδα είναι η Φούλαμ, της οποίας ο προπονητής τερματοφυλάκων τσέκαρε τον νεαρό πορτιέρο σε προπονήσεις δύο ημερών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας οι σκάουτερ της ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ είχαν ξεχωρίσει τον Έλληνα τερματοφύλακα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες έχει μείνει εκτός 11άδας είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την άφιξή ενός στελέχους της ομάδας για να τον παρακολουθήσει αγωνιζόμενο.

Πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας ενημέρωσαν ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της θα ήθελε να επισκεφθεί την Ελλάδα και να παρακολουθήσει τον νεαρό άσο ζητώντας σχετική άδεια.

Έτσι έδωσε το «παρών» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας για δύο ημέρες. Στο διάστημα αυτό παρακολούθησε τον Καπίνο, γεμίζοντας το μπλοκάκι του με σημειώσεις.΄

Εάν η Φούλαμ επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Καπίνο και με κάποια πρόταση δεν είναι γνωστό. Όμως στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι dvd με τα… κατορθώματα του παίκτη βρίσκεται ήδη στα χέρια των υπευθύνων της Φούλαμ.

Σε περίπτωση που έχει πρόταση για τον Καπίνο αυτή δεν αναμένεται να «πέφτει» κάτω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις της Φούλαμ, πάντως μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι άλλη μια ομάδα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ενδιαφέρεται τσεκάρει τον Καπίνο.

Πηγή: sport-fm.gr