Το ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ’ εθνικής μεταξύ Εθνικού και Προοδευτικής, βρήκε νικητή τον πρώτο, αλλά χαμένο… το ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί το ματς σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας.

Λίγο μετά το γκολ του Εθνικού στο 72′, που έκρινε και την αναμέτρηση, τα αίματα άναψαν. Οι αστυνομικοί έκαναν παρέμβαση με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Από το γήπεδο της Καλλιθέας, όπου και έγινε η αναμέτρηση, αποχώρησε με φορείο ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Κορυδαλλού, Βαγγέλης Ντάγκας.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλαν από την Προοδευτική μέσω Facebook, από τις συμπλοκές με τα ΜΑΤ και δίχως εμπλοκή των οπαδών του Εθνικού, που βρίσκονταν μακριά από το σημείο, μετά από πολλά χτυπήματα, έπεσε αναίσθητος και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

fgdghf

Ευτυχώς, αργότερα, ανέβασε ένα καθησυχαστικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Είμαι καλά μην ανησυχείτε».

Θέση για τα όσα έγιναν στο ματς με την Προοδευτική πήρε και ο Εθνικός, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης στάθηκε στην απαγόρευση εισόδου που υπήρχε για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, καθώς και ότι οι συμπλοκές ήταν μεταξύ αυτών και των ΜΑΤ και ότι δεν υπήρχε εμπλοκή δικών του υποστηρικτών στα επεισόδια.

4361045 4361037