Σήμερα στις 11 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για την τύχη του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «32» του Europa League.

Στο «Λουζνίκι» θα συναντηθούν οι εκπρόσωποι της UEFA με τους ανθρώπους των δύο ομάδων, οι οποίοι θα καταγράψουν την κατάσταση για το παιχνίδι. Ακόμη και σήμερα να αποφασιστεί τι θα γίνει, αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή.

Επίσης, είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης και από τις 15:00 που είναι τώρα να πάει στις 13:00 ή στις 14:00. Την Τρίτη, όμως, θα κριθεί εάν θα γίνει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής και οι δύο προπονητές.

Αν η θερμοκρασία είναι οριακά κάτω από τους -15, τότε ο Σέρβος Μάζιτς θα ζητήσει την γνώμη τους. Αν είναι πολύ κάτω από τους -15, τότε η αναμέτρηση θα γίνει την επομένη. Σήμερα οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να προπονηθούν σήμερα στο «Λουζνίκι» και θα πάρουν μία πρώτη γεύση για τις συνθήκες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Βαλβέρδε

Δύο με τρεις αλλαγές ετοιμάζει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε σχέση με εκείνο που παρέταξε κόντρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Μαρκάνο θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου και ο Χολέμπας θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ωστόσο, είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Μοντέστο, οποίος θα παίξει δεξιά αντί του Τοροσίδη ή στον άξονα. Την ίδια ώρα, όμως, «παίζεται» μία θέση στα άκρα της επίθεσης.

Ο Μιραλάς λέει ότι θα αγωνιστεί κανονικά και την άλλη θέση θα πάρει ένας εκ των Καζίμ ή Αμπντούν. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν στο αυριανό ματς παίξει ο Φουστέρ.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ. Εκτός έμειναν Αβραάμ Παπαδόπουλος (τιμωρημένος), Ντιόγο, ο Φέισα που μπορεί να παίξει με τον Πανιώνιο και οι Δασκαλάκης, Μόνχε, που δεν είναι στη λίστα της UEFA.

Πηγή:sport-fm.gr