Το πρώτο του γκολ σε ελληνικό ντέρμπι ευελπιστεί να πετύχει ο Ρότζερ Γκερέιρο στο επικείμενο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Ο παίκτης της «Ένωσης» μίλησε στην Nova για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» το οποίο θα είναι και το πρώτο του Νίκου Κωστένογλου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος μέσος χαρακτήρισε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ως ιδανική ευκαιρία για τους παίκτες που δεν είχαν έως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

«Το ντέρμπι δίνει κίνητρο σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά η αλλαγή του προπονητή δίνει επιπλέον κίνητρο ειδικά στους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής για να αποδείξουν ότι μπορούν να τον κερδίσουν», είπε ο Πολωνός και πρόσθεσε:

«Αυτό που μου λείπει εμένα προσωπικά είναι το να είμαι βασικός σε συνεχόμενα παιχνίδια, ελπίζω όμως ότι με τον νέο προπονητή ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω».

Όσο για το αν θέλει να σκοράρει στο ντέρμπι; «Δεν έχω πετύχει γκολ σε ελληνικό ντέρμπι και θα ήταν πολύ ωραίο να τα καταφέρω τώρα».

Τέλος, ο Γκερέιρο τόνισε για το πώς θα πρέπει να παραταχθεί η ΑΕΚ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Θα ήταν λάθος αν οι ποδοσφαιριστές έβλεπαν ως εκδίκηση το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω της βαριάς ήττας στον περσινό αγώνα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο παρελθόν υπήρχαν και νίκες της ΑΕΚ εναντίον του Ολυμπιακού με ευρύ σκορ».

Πηγή: sport-fm