Δεν υπάρχει φαβορί στο αυριανό παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέκος Αλεξανδρής στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. Ο παλαίμαχος επιθετικός ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες σχολίασε για το ενδεχόμενο η αλλαγή προπονητή να αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας… «Θαύματα δεν γίνονται».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Αλεξανδρή

-Εάν υπάρχει φαβορί:

«Καθόλου… Εγώ νομίζω ότι τα φαβορί είναι για τις εφημερίδες. Σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο».

-Εάν η αλλαγή προπονητή μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ:
«Θαύματα δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο. Το αυριανό είναι ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες που και οι δύο θέλουν να νικήσουν. Αν στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει η εικόνα με μια αλλαγή προπονητή… Δεν νομίζω γιατί και απέναντί της είναι ο Ολυμπιακός»

-Εάν παίζει ρόλο η ομαδικότητα ή η προσωπικότητα των παικτών:

«Μπορεί μια ομάδα να μην είναι σε καλή ημέρα αλλά αν έχει παίκτες με προσωπικότητα τότε μπορεί να πετύχει σε τέτοια παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες επιλογές σαν ομάδα»

-Εάν οι δύο ομάδες είναι καλύτερες σε σχέση με πέρσι:

«Στην ΑΕΚ δεν έχω δει κάτι άλλο. Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι διοικητικό. Είναι μια ομάδα που ταλαιπωρείται από διοικητική ανυπαρξία. Και ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά δεν έχει παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα είναι αποκλειστικά θέμα των προπονητών. Παίζει ρόλο και σημαντικό το συνονθύλευμα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το οποίο πιστεύω ότι δεν έχει να αρχίσει το πρωτάθλημα»

Πηγή: sportfm.gr