Επιδιαιτητής ο Βασσάρας

Θα αναλάβει μέχρι τις εκλογές της ομοσπονδίας τον Οκτώβρη


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
16:19
05/09/2016
Επιδιαιτητής ο Βασσάρας
1
loading

Στο πρόσωπο του Κύρου Βασσάρα κατέληξαν οι Γκρούτσης-Σαραϊδάρης για τον επιδιαιτητή της ΚΕΔ. Οι εκπρόσωποι ΕΠΟ-Σούπερ Λίγκας συμφώνησαν να αναλάβει μέχρι τις εκλογές της ομοσπονδίας τον Οκτώβρη.

Μια επιλογή που μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα κατευνάσει τα πνεύματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος έγινε για τη θέση του επιδιαιτητή της ΕΠΟ.

Στην κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν οι Δημήτρης Γκρούτσης και Δημήτρης Σαραϊδάρης (αφότου νωρίτερα είχαν συναντηθεί και με τους Γκιρτζίκη-Στράτο) κατέληξαν στο πρόσωπο του Κύρου Βασσάρα.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, η συγκριμένη λύση δόθηκε κατόπιν συμφωνίας του εκπροσώπου της ομοσπονδίας με εκείνον της Σούπερ Λίγκας. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι θα έχει ισχύ μέχρι την 1η Οκτωβρίου και μετά τις εκλογές θα υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του Βασσάρα.

Στις δηλώσεις που έκανε αφότου ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Γκιρτζίκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα γίνει δεκτή με συναίνεση και με αφορμή το αίτημα των ΠΑΕ να αφιχθούν εκ νέου FIFA και UEFA, είπε:

«Το πρωτάθλημα αρχίζει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μου μετέφερε ο κύριος Στράτος το αίτημα των ΠΑΕ στο να βρεθεί FIFA και UEFA στην Ελλάδα. Για μένα λέω ότι με αυτή τη λύση πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα. Άλλωστε ο Κύρος Βασσάρας είναι μέλος της επιτροπής της UEFA.

Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Βασσάρα και ελπίζω οι ΠΑΕ να σταματήσουν τις ανακοινώσεις και να σταματήσουν να αμφισβητούν κάθε διαιτητή. Και η ίδια η FIFA και η UEFA το ζητάει αυτό. Και η NOVA τους τόνισε ότι το προϊόν δεν πρέπει να το πυροβολούν. Ελπίζω η καινούργια χρονιά να είναι μια καλή χρονιά και το ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο. Όλοι μας έχουμε τη διάθεση να το υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Chief

    Ο Βασσαρας σαν διαιτητής υπήρξε ο κορυφαίος τα τελευταία 30 χρόνια. Το θέμα δημιουργηθηκε όταν έγινε παράγοντας τής διαιτησίας. Γι αυτό όλοι διερωτομαστε θα δούμε τον υπερηφανο Θεσσαλονικιο διαιτητή ή τον προσκυνημενο παράγοντα από τα Καμινια πού μένει λόγω συζύγου και γείτονα τού Τάκη Τσουκαλα. Εάν θελήσει πάντως να βοηθήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς να μεροληπτει μπορεί να προσφέρει πολλά. Γιατί όπως θυμόμαστε όλοι από τότε πού τού την έπεσαν οι <> οπαδοί [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει