Στοπ στις φήμες που τον ήθελαν να σκέφτεται να φύγει από την Ρεάλ, επειδή δεν τον στήριξε η διοίκηση της «βασίλισσας» στις επιθέσεις των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ, έβαλε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

«Είναι χαρούμενος στο Μπερναμπέου. Όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι απολύτως ψευδή», είπε ο εκπρόσωπός του Πορτογάλου προπονητή, στο «Canal Plus», το κανάλι που αναπαρήγαγε πρώτο την είδηση περί αποχώρησης…

Έτσι, στην Μαδρίτη αρχίζει και βγαίνει και πάλι ο ήλιος, μιας και από το πρωί που κυκλοφόρησε πως στο μυαλό του Μουρίνιο υπάρχει η φυγή, πάνω από το Μπερναμπέου «συννέφιασε».

Το γαλλικό Μέσο έλεγε πως ο «special one» ήταν οργισμένος από την απάθεια της διοίκησης των πρωτευουσιάνων που δεν τον στήριξε στα όσα έλεγαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα.
Και είναι λογικό, αφού στις «κοκορομαχίες» του τελευταίου έτους μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, συμμετέχουν όλοι (από ποδοσφαιριστές μέχρι προπονητικό τιμ) και όχι μόνο ο Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως τα ρίχνουν όλα πάνω του για αποπροσανατολισμό και ότι από την Μπαρτσελόνα προσπαθούν να καλύψουν τα δικά τους εκμεταλλευόμενοι τον ευέξαπτο χαρακτήρα του Μουρίνιο.