Να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο και από τη νέα χρονιά να μην υπάρχει τόση διαφθορά ευχήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη έπειτα από ταξίδι που είχε κάνει στην πατρίδα του, ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά», τόνισε επίσης πως θα… προσπαθήσει να απολαύσει την τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω πως σε μια εβδομάδα με δέκα ημέρες, με δουλειά στην προπόνηση θα είμαι έτοιμος. Πάντως εγώ νιώθω ήδη καλά», δήλωσε αρχικά στο «Metrosport» σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση και στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της επόμενης σεζόν.

«Σε προσωπικό επίπεδο, για μένα είναι η τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω να την απολαύσω. Ας ελπίσουμε να μην υπάρχει τόση διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν και να εξελιχθεί ομαλά η χρονιά».

Κληθείς να γίνει πιο συγκεκριμένος σχετικά με την τοποθέτηση του ότι διανύει την τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟΚ και ερωτηθείς για το αν ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει περισσότερο ξεκαθάρισε: «Δεν είναι αυτό. Απλά για έναν ακόμη χρόνο έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον και αν τα πόδια μου θα αντέξουν και θα μπορώ να παίξω ακόμη».