Στο γήπεδο που βίωσε τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές του εμπειρίες και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα επιστρέψει ο Ερίκ Καντονά. Ο Γάλλος, θα παραβρεθεί στο «Ολντ Τράφορντ», στο φιλικό προς τιμήν του Πολ Σκόουλς, στις αρχές Αυγούστου, με την ιδιότητα του προπονητή της New York Cosmos!

Ο 45χρονος πλέον, βετεράνος επιθετικός, θα πατήσει ξανά το πόδι του στο «Θέατρο των Ονείρων», όπου αναμένεται να κλέψει την παράσταση στο φιλικό παιχνίδι της 5ης Αυγούστου που έχει προγραμματιστεί προς τιμήν του Πολ Σκόουλς, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ των «κόκκινων διαβόλων»!

Στις πέντε σεζόν που συμπλήρωσε με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, ο Ερίκ Καντονά πανηγύρισε τέσσερις τίτλους και πέντε νταμπλ.

«Θέλω πάρα πολύ να συγχαρώ από κοντά τον Πολ Σκόουλς για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πραγματικά ανυπομονώ να επιστρέψω στο “Θέατρο των Ονείρων” από το νέο μου πόστο, αυτό του προπονητή της New York Cosmos» απεφάνθη ο Γάλλος, του οποίου η επιστροφή στο Μάντσεστερ θα κλέψει την παράσταση, έπειτα από αυτή του Ντέιβιντ Μπέκαμ που παραβρέθηκε πρόσφατα στο φιλικό προς τιμήν του Γκάρι Νέβιλ!

Πηγή: sport-fm.gr