Σαράντα λεπτά χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από τον… έκτο ευρωπαϊκό του τίτλο ανέφερε μετά το ματς με τη Σιένα ο Ντρου Νίκολας. Ο γκαρντ των «πράσινων» τόνισε ότι δεν είναι ώρα ακόμα για πανηγυρισμούς και πρόσθεσε πως το «τριφύλλι» απέχει 40 λεπτά από το στόχο του, τον οποίο θα πετύχει αν ο ίδιος και οι συπαίκτες του δείξουν πάθος στον μεγάλο τελικό του Final-4 την Κυριακή.

«40 λεπτά ακόμα. Αυτό είναι μόνο στο μυαλό μου. Δεν είναι ώρα ακόμα για να γιορτάσουμε. Ήρθαμε εδώ για αν πάρουμε το τρόπαιο. Έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι με τη Σιένα και το κάναμε, τώρα είμαστε 40 λεπτά μακριά από το στόχο μας. Θα δώσουμε την καρδιά μας και το πάθος μας αυτά χρειάζονται για να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε για τον ημιτελικό με τη Σιένα:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα έπαιξε πολύ σκληρά πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ο τρόπος που γυρίσαμε την άμυνα μας μας βοήθησε αρκετά. Είναι από τα στοιχεία που νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν και στον τελικό».

Όσο για την απόδοση του Καλάθη; «Το καλό με αυτή την ομάδα είναι ότι κάθε φορά υπάρχει και κάποιος άλλος για να βγει μπροστά και να κάνει τη διαφορά. Και απόψε ο Νικ (Καλάθης), έπαιξε εξαιρετικά, όπως και ο Μάικ (Μπατίστ) και ο Φώτσης».

Πηγή: sportfm.gr