Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off και η διεκδίκηση εισόδου στο Champions League είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Βίκτορ Βιτόλο.

Ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κάνουν τα πάντα προκειμένου να υπερασπιστούν τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο «Αθλητικό Metropolis» για:

Τα παιχνίδια που απομένουν: «Το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η κατάκτηση των θετικών αποτελεσμάτων, που θα σιγουρέψουν την παρουσία μας στα play off για αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στη Λάρισα, απέναντι στην Κέρκυρα που έχει κι αυτή τους δικούς της στόχους, αλλά και κόντρα στον Ηρακλή που είναι και τοπικό ντέρμπι. Το θέμα είναι να τα αντιμετωπίσουμε σωστά εμείς και να μπορέσουμε να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα play off».

Τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού: «Ένιωθα πάρα πολύ μεγάλη πίεση, γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Είχα μείνει αρκετά πίσω, εκτός ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο πανηγυρισμός αυτός, αλλά και η αφιέρωση ήταν ένα ξέσπασμα. Ο κ. Ράλλης ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που στάθηκε κάθε στιγμή δίπλα, μου προσέφερε αμέριστη συμπαράσταση κι εκείνη τη στιγμή ήθελα να γιορτάσω το γκολ μαζί του».

Τον τραυματισμό του:
«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μένει στο ξενοδοχείο και να μπαινοβγαίνει σε ένα χειρουργείο κάθε μέρα. Αυτό που πρέπει να έχεις σαφέστατα είναι η δύναμη να μπορείς να ξεπερνάς τέτοιες καταστάσεις. Αν το έχεις αυτό, τότε όλες οι άσχημες στιγμές, αποτελούν πολύ μακρινές αναμνήσεις. Φάνηκε και στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό πως αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Έχω πολύ μεγάλη όρεξη να τελειώσω εξαιρετικά το πρωτάθλημα και ετοιμάζομαι να έχω μια ακόμη πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα».

Tο αν συνδέεται η αποχή των ποδοσφαιριστών με τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου: «Σίγουρα αυτή είναι η γνώμη κάποιων ανθρώπων και οφείλω να τη σεβαστώ, αλλά είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο που μπορούμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν είναι σωστό για κάποιον να πιστεύει κάτι τέτοιο».

Την πρωτιά στα paly off:
«Ακριβώς αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο οφείλουμε και θα παλέψουμε. Είναι υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγάλουμε την ομάδα στο Champions League. Οφείλουμε από την πλευρά μας να βάλουμε την ομάδα με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα play off και από εκεί και πέρα θα δείξουμε τι μπορούμε».

Σχετικά με το αν είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα: «Φυσικά, αλλά κυρίως είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ. Μ’ αρέσει που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κι αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα».

Όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με την ΑΕΚ:
«Ήταν σίγουρα η πρώτη φορά που έζησα κάτι τέτοιο, αλλά πεποίθηση μου είναι πως ήταν ελάχιστοι αυτοί που μπήκαν. Το 95% των ανθρώπων που αποτελούν την οικογένεια του ΠΑΟΚ με τίποτα δεν θα επικροτούσαν μια τέτοια συμπεριφορά».

Πηγή: sport-fm.gr