Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μίλησε για τον Ολυμπιακό και το φετινό πρωτάθλημα που «βάφεται» πάλι ερυθρόλευκο και τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν πρέπει να επαναπαυτούν από τη βαθμολογική διαφορά με τους διώκτες τους. Αναφέρθηκε επίσης στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας του και τους στόχους της Καλλονής όπου αγωνίζεται στα 36 του χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα «Θρυλικά μεσάνυχτα»:

Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό:«Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και όλα μπορούν να συμβούν. Έχω αγωνιστεί και στις δύο ομάδες και τις γνωρίζω πολύ καλά. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα είναι αυτή που θα διαχειριστεί το παιχνίδι πιο έξυπνα και θα δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν βλέπω κάποιο ξεκάθαρο φαβορί γιατί κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό».

Για το γεγονός ότι θα γίνει χωρίς κόσμο: «Ματς χωρίς κόσμο, είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Σε κανέναν δεν αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο σε άδειο γήπεδο».

Για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού:«Ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και δεν θα πρέπει να χαλαρώσει αν θέλει να καταλάβει την κορυφή. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν πολύ καλό προπονητή που δουλεύει με καλούς ποδοσφαιριστές και θέλει η ομάδα του να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό αλλά και με τον Παναθηναϊκό είναι ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες δίνουν το κάτι παραπάνω όταν παίζουν εναντίον τους, για να τους νικήσουν.

Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την περασμένη σεζόν, αλλά θεωρώ ότι το περυσινό πρωτάθλημα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι μικρομεσαίες ομάδες δεν είναι όπως πέρυσι. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ίδια εικόνα με την περυσινή χρονιά. Βέβαια, υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν και εύχομαι το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο».

Για την ομάδα του την Καλλονή: «Βρήκα την ηρεμία μου σε αυτή την ομάδα. Ο πρόεδρος είναι πολύ σοβαρός και θέλει να πετύχει κάτι με αυτή την ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την Καλλονή με την εμπειρία μου να πετύχει τον στόχο της και να πάρει την άνοδο».