Ο Ντάνι Άλβες θα είναι στη φυλακή για τα επόμενα 4,5 χρόνια μετά την καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου για σεξουαλική επίθεση και στη Βραζιλία η κυβέρνηση είναι έξαλλη όχι (μόνο) μαζί του αλλά με τον Νεϊμάρ, ο οποίος ανέλαβε να βοηθήσει οικονομικά τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο Άλβες διανύει τη χειρότερη περίοδο της ζωής του και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα τα προσεχή 4,5 χρόνια αφού θα βρίσκεται στη φυλακή. Παράλληλα, το δικαστήριο τον υποχρεώνει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στην 23χρονη γυναίκα που τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση και δικαιώθηκε.

Αυτά τα λεφτά, όμως, δεν θα τα δώσει ο Ντάνι Άλβες αλλά ο Νεϊμάρ, ο οποίος αποφάσισε, έχοντας τη στήριξη όλης της οικογένειάς του, να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν και την εθνική Βραζιλίας.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η κυβέρνηση της Βραζιλίας είναι έξαλλη με τον Νεϊμάρ για αυτή την απόφασή του, με την πρόεδρο του κυβερνώνοντας κομματος και μέλος της κυβέρνησης, Γκλέισι Χόφμαν, να έχει εξοργιστεί για την οικονομική βοήθεια προς τον Ντάνι Άλβες.