Το ότι ο Εντέν Αζάρ ήταν απείθαρχος όσον αφορά τις διατροφικές του συνήθειες κι αυτό προκαλούσε «πονοκεφάλους» στις ομάδες που έπαιζε το κατάλαβαν πολύ γρήγορα τόσο στην Τσέλσι όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Και τώρα που ο Βέλγος επιθετικός ανακοίνωσε πως σταματάει την μπάλα αν και είναι μόλις 32 ετών, βγαίνουν στην επιφάνεια ιστορίες από το… παρελθόν. Οι οποίες αν μη τι άλλο υπογραμμίζουν την τάση που είχε να τρώει και να παχαίνει.

Στους «μπλε», μάλιστα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Ματ Λο της βρετανικής εφημερίδας «The Telegraph» μιλώντας στο podcast London Blue, οι άνθρωποι της Τσέλσι γρήγορα κατάλαβαν πως θα έπρεπε να του σταματήσουν ορισμένες συνήθειες. Όπως το να τρώει συνέχεια μπέργκερ. Έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν με τους ιδιοκτήτες καντίνας, που πάρκαρε κοντά στο γήπεδο «Στάμφορντ Μπριτζ» τις ημέρες των αγώνων της Τσέλσι, και να τους παρακαλέσουν να μην του πουλήσουν ξανά μπέργκερ!

Ο Εντέν Αζάρ, το προηγούμενο διάστημα αυτοσαρκάστηκε πολλές φορές για την αγάπη που έχει στο fast food και δη στα μπέργκερ, αλλά και στις μπίρες.

Αυτό πίστευαν πως θα μπορέσουν να το αλλάξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κάθε καλοκαίρι που ο Αζάρ εμφανιζόταν για την προετοιμασία ήταν κατά πολλά κιλά βαρύτερος σε σχέση με το ιδανικό του βάρος. Στελέχη του συλλόγου, υποστηρίζουν πως ένας από τους λόγους που ήταν συνεχώς τραυματίας και η «βασίλισσα» ουσιαστικά… πέταξε στα σκουπίδια περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ – μεταξύ της μεταγραφής και της αμοιβής του – ήταν το βάρος του.