Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στα Μέγαρα, όταν ένας 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγο του, μέσα στο σπίτι τους. 

«Δεν θυμάμαι τι έκανα… Εγώ το έκανα». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο σωφρονιστικός υπάλληλος λίγες ώρες μετά το φονικό στα Μέγαρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

«Το μυαλό μου έχει θολώσει… Εγώ το έκανα. Αυτός φταίει που χώρισα με τη γυναίκα μου, αυτός μας χώρισε, αυτός φταίει», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, προσπαθώντας να απαντήσει στο γιατί πυροβόλησε τον κουνιάδο του.

«Σε μία κίνηση απελπισίας πήρα το όπλο και άρχισα να πυροβολώ», φέρεται να συμπλήρωσε στην κατάθεσή του.

Μέγαρα: «Άκουσα έξι με επτά πυροβολισμούς»

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου, άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Οι περιγραφές συγγενών και γειτόνων συγκλονίζουν: «Κάποιος κύριος μπήκε μέσα. Είχε κάποιες οικογενειακές διαφορές. Πάνω στη διαφωνία που είχαν, έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε. Άκουσα έξι με επτά πυροβολισμούς», αναφέρει κάτοικος στα Μέγαρα.

Κάποιος άλλος τονίζει: «Φώναζε βοήθεια. Οι πυροβολισμοί ήταν έντονοι».

Ο 3χρονος γιος ήταν ανάμεσα στα ματωμένα σώματα – «Τι έκανες, ρε ψυχάκια;»

Ο δράστης, σύμφωνα με τις περιγραφές, οπλοφορώντας εισέβαλε στο σπίτι του πρώην κουνιάδου του και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Πάνω στον καυγά, πυροβόλησε στον μηρό τη 43χρονη μητέρα τριών παιδιών και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο σύζυγό της.

Παρά τον τραυματισμό της, η γυναίκα άρπαξε τον τριών ετών γιο της και κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα, προκειμένου να γλιτώσει από τον δράστη.

Μάλιστα, όταν οι συγγενείς και οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι, βρήκαν το τρίχρονο αγοράκι ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του.

Ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι ήταν ο αδερφός της 43χρονης, ο οποίος φέρεται να είπε στον δράστη: «Τι έκανες, ρε ψυχάκια;».

Αμέσως μετά το φονικό ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος τράπηκε σε φυγή και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης -συνοδεία δικηγόρου- παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Τα πρώτα λόγια της συζύγου

Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο με τον 48χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του. Η γυναίκα – σε κατάσταση σοκ – φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ήμασταν μαζί με τον άνδρα μου. Μπήκε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας για να με σώσει. Μπήκε μπροστά για να μη με σκοτώσει».

Να σημειωθεί ότι, όπως σας ενημέρωσε το newsbeast.gr σε προηγούμενη ανάρτηση, ο 50χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου. Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.