Αγέλη σκύλων όρμηξε να κατασπάραξε μια γυναίκα 34 ετών στην Καλαμάτα. Η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαστραντωνάκη συνομίλησε μαζί της και περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η άτυχη εργαζομένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Με δάκρυα στα μάτια η 34χρονη, η οποία είναι και μητέρα δυο μικρών παιδιών, είπε ότι η αγέλη σκύλων της επιτέθηκε ενώ έμπαινε στο προαύλιο του εργοστασίου που εργάζεται, μάλιστα ήταν η τρίτη μέρα που πήγαινε χθες Δευτέρα (12/9) για δουλειά.

Ξαφνικά είδε μπροστά της επτά σκυλιά, τα οποία της όρμησαν με μανία και άρχιζαν να τη δαγκώνουν σε όλο το σώμα. Η κοπέλα κουλουριάστηκε στο έδαφος και λίγο πριν λιποθυμήσει δυο γυναίκες συνάδελφοι της την άρπαξαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται.

Το σώμα της είναι γεμάτο πληγές και ράμματα όπως φαίνεται και στο βίντεο και μέσα στα αναφιλητά της αυτό που ζήτησε είναι να γίνει κάτι ώστε να μη ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

«Δεν πίστευα ότι θα μου κάνουν κάτι τέτοιο και θα με αρπάξουν, νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων συγκλονισμένη η 34χρονη.