Θρίλερ στην Πάτρα, όπου μια γυναίκα έπεσε από όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη περίπου στις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα είναι νεκρή. Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι μέσα σε διαμέρισμα βρίσκεται κάποιο άτομο ταμπουρωμένο.

Στο σημείο της πτώσης έφθασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αφού στο ίδιο οίκημα υπήρχε άτομο που εκσφενδόνιζε αντικείμενα προς την πλευρά που βρισκόταν το πτώμα, σύμφωνα με το tempo24.news. Σύμφωνα με πληροφορίες πετούσε προς το σημείο όπου η γυναίκα βρισκόταν νεκρή αναπτήρες και μία σαγιονάρα.

Το περιστατικό ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Αστυνομία που «χτενίζει» το οίκημα για να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν άλλο άτομο στο χώρο από τον οποίο έπεσε η γυναίκα.

Αυτοκτονία ή έγκλημα στο κέντρο της Πάτρας;

Posted by The Best Portal on Friday, July 29, 2022

Και το thebest.gr μεταδίδει ότι κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι κάποιος μέσα από ένα διαμέρισμα πετούσε προς το σημείο όπου η άτυχη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο δρόμο, αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα, αφήνοντας να εννοηθούν ότι μπορεί κάποιος να την έσπρωξε. Η υπόθεση διερευνάται με μεγάλη προσοχή.