Στον Αλέξη Κούγια, προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού φέρεται να απευθύνθηκε ο πατέρας της.

Μιλώντας στο Mega, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε ότι ο πατέρας της 33χρονης ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπόθεση, καθώς χθες έγινε γνωστή από τον Γιώργο Λιάγκα η συγκεκριμένη εξέλιξη δίχως ωστόσο ο παρουσιαστής να κατονομάζει τον γνωστό ποινικολόγο.

Ο δικηγόρος ωστόσο ζήτησε πρώτα να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα θα δώσει την απάντησή του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Ο πατέρας της απευθύνθηκε στον Αλέξη Κούγια. Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο δικηγόρος στον οποίο απευθύνθηκε, το επαναλαμβάνω, ο πατέρας της Ρούλας. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου, ο κ. Κούγιας ζήτησε να έχει τη δικογραφία για να απαντήσει αν θα αναλάβει ή όχι την υπόθεση και να συμφωνήσει τα όποια άλλα πράγματα είναι να συμφωνήσει με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αλλά, αυτό που έχει σημασία είναι το εξής: Η προτίμηση στο πρόσωπο του κ. Κούγια προέρχεται από το γεγονός ότι είχε κάνει μια δήλωση σε ανύποπτο χρόνο όταν πριν ακόμα πριν προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν απαγγελθεί κατηγορία, τότε είχε πει ότι είναι δύσκολο ένας άνθρωπος να καταδικαστεί χωρίς να υπάρχουν αποτυπώματα, χωρίς να υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, χωρίς να υπάρχει dna κλπ. Τα είχε πει τότε. Άλλαξαν πολλά μετά. Η ουσία είναι ότι είναι ανοιχτό το θέμα. Δεν έχει δοθεί η δικογραφία στα χέρια του».

Στο θέμα των χρεών της σπιτονοικοκυράς, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια όπου ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.