Για την προμήθεια απαγορευμένων ουσιών από το διαδίκτυο και τις πιθανές αντιδράσεις των Αρχών μίλησε στο Mega η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου, με αφορμή τον τρόπο που απέκτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, που έδωσε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Όπως σημείωσε παρόμοιες ουσίες είναι εύκολο να τις προμηθευτεί κάποιος από το διαδίκτυο, ωστόσο «σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει καμπανάκι στις παραγγελίες ότι κάτι δεν πάει καλά». «Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Κάποιο άλλο άτομο έχει συνδράμει» είπε για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Η κ. Ανάσογλου, αναφερόμενη στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη με τον δικηγόρο που είχε αρχικά το ζευγάρι, μιλά για απιστία από πλευράς του συνηγόρου. «Είναι ξεκάθαρη απιστία. Όταν έχω άτομο το οποίο μπορεί να μου έχει εμπιστευτεί πράγματα, δεν μπορεί μετά, στην ίδια υπόθεση, να σταθώ εναντίον του» ανέφερε.

«Υπάρχει παθογένεια στην οικογένεια»

Η κλινική ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου, αναφερόμενη στην χθεσινή εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην Ευελπίδων για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, τη χαρακτήρισε «προκλητική». «Η εικόνα έξω από τα δικαστήρια ήταν τουλάχιστον προκλητική. Υπήρχε ένας άνθρωπος που λειτουργούσε σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Κωστοπούλου, το ζευγάρι προσπαθεί «να κατασκευάσει μια εικόνα και να περιφρουρήσει το συμφέρον του. Δεν δείχνουν καμία έκφραση θρήνου. Υπάρχει παθογένεια σε αυτήν την οικογένεια».