Σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στον Άρειο Πάγο η συνάντηση των γονιών του αδικοχαμένου 19ρονου Άλκη Καμπανού με την πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Οι γονείς του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του μετά την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, συνάντησαν την πρόεδρο, Μαρία Γεωργίου και τον εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα. Οι γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες, στις συναντήσεις τους οι οποίες διήρκεσαν συνολικά περίπου δυο ώρες ζήτησαν από την ηγεσία του Αρείου Πάγου να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το παιδί τους και να σταματήσει η τυφλή οπαδική βία.

Άλλωστε, πρόσφατα μετά από παραγγελία του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού ξεκίνησε μεγάλη έρευνα για τη βία μεταξύ οπαδών η οποία οδήγησε στην άσκηση ποινικών διώξεων και σε προφυλακίσεις.

Στο πλευρό των γονιών του άτυχου Άλκη ήταν ο νομικός παραστάτης της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να συναντήσουν την ηγεσία της δικαιοσύνης η οποία έτυχε άμεσης ανταπόκρισης.

Σε δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για συγκλονιστικές στιγμές ενώ αναφερόμενος στη συνάντηση σημείωσε ότι «είναι το μεγαλύτερο βάλσαμο για τους τραγικούς γονείς του αείμνηστου Άλκη στην πληγή που άνοιξε σε αυτούς η απάνθρωπη συμπεριφορά αυτών των 12 αδίστακτων εγκληματιών που μέχρι σήμερα ούτε οι ίδιοι ούτε το οικογενειακό τους περιβάλλον έχουν προφέρει τη λέξη “συγνώμη” είτε δημόσια είτε ιδιωτικά».