Το δρόμο προς την ελευθερία αναμένεται να «διαβεί» η Μαριάννα Μπερερή. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε ποινή κάθειρξης έξι ετών με αναστολή στην έφεση στο 33χρονο μοντέλο, τον σύντροφό της –επίσης μοντέλο- Παντελή Θεοχάρη και τους υπόλοιπους κατηγορουμένους στην υπόθεση, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα θα αποφυλακιστούν.

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό πως το μοντέλο είναι τοξικομανής, εξαρτημένη δηλαδή από τα ναρκωτικά, μειώνοντας την ποινή που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Η Μαριάννα Μπερερή είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2009, μετά από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά της, όπου βρέθηκε ποσότητα δύο κιλών καθαρής κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής της στη φυλακή, το μοντέλο εντάχθηκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης, το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία, όπως επιβεβαίωσαν και οι γιατροί.

Όπως είχε αναφέρει στην απολογία της, «τα σκληρά ναρκωτικά τα γνώρισα όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Με έστελνε το πρακτορείο μαζί με άλλα μοντέλα στη Μύκονο για δουλειά ή για να παρευρεθούμε σε πάρτι και εκεί μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω. Στη Μύκονο έκανα για πρώτη φορά κοκαΐνη σε μπουκάλι, εθίστηκα και συνέχισα».